Miss V terlalu Gatal

Hai. Sy dah 36w 6d pregnant. Masalah sy skrg ni miss v kerap gatal. Skrg pun gatal sgt tak boleh tidur langsung ?dah cuci dgn air garam pun tak Jalan. Sebelum ni dah ambil sample keputihan & result normal je. But miss v still gatal even takda discharge. Dah bgthu doc, sama juga suruh cuci dgn air garam n sirih. Dah try both but still hmm ? Ada tips lain tak?

8 Balas

Sis Cuba tadah air kencing sis, lps tu sis jirus balik air kencing tu pada miss V sis. Sy dpt petua nie Dari sorg Bidan. Alhamdullilah berkesan pd sy.