Miss V gatal

Hey m0mmy . sekarang saya 34 weeks . sehari dua ni ada masa miss v jadi gatal . takdelah seharian gatal . ada masa2 je . Sebelum ni takde keputihan pun . sekarang ada tp sikit je . sebelum ni tak pernah pulak jadi gatal . kenapa ye ? Normal ke ? Bila saya cuci guna air garam suam dah 0key . 2/2 nih baru g kk cek up . harap ada yang sudi share pengalaman .. #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #mommybuntu #1stimemom

1 Balas

sy pun prnh mcm tu.. alhamdulilah tak de apa²

3y ago

kena bgtau nurse or doktor ke masa cek up nanti ye ?? sy sbl0m ni tak pernah pulak kena mcm ni . risau juga ...