Asid Folik Utk hamil

Hai. Sy baru makan asid folik mulai hari ni, kandungan 4 minggu 5 hari.. Ok ke kalau lambat beberapa minggu? Risau lah. #firstbaby #pleasehelp

8 Balas

okay je. saya pun start makan folic acid lepas dah confirmed pregnant kat klinik (5weeks+). tapi sis jangan skip ye folic acid tu. kena maintain consume everyday 😁

InshaAllah okay jak tu sis...saya mkn asid folic pn selepas sah pregnant dkt clinic 😊 #1stbaby too #da5bulanbersalin 🥰

Sy xmkn pun acid folic.. Sy, mnum ssu HL sebab mengandungi acid folic. Bukak buku pun belum skarang br 7week..

3y ago

Hehe takpe. Asalkan ada ambik sehari tu okay dah 👍🏼

baru tahu ke sis pregnant...? Inshaa Allah xde ape... think positive ok... jgn skip mkn ubat yg doc bg ye...

okay aje rasany sebab Saya pun mula makan asidfolic masa kandungan 8w sebab masatuu baru tahu pregnant

Better late than never 😁

Boleh je, janji makan ye

Hai... Ok je😊