Preggy But Diagnosis Breast Cancer

Hai, Sy Almost 10 weeks Pregnant And Baru² I Telah Diagnosis Iflamatory Breast Cancer Anyone Ada Experiance Can Share Dgn sy

7 Balas

Sy pun baru jer scan ada ketulan dekat breast .. tp doc ckp x merbahaya but still kena follow up ... may god bless us and our baby sis ❤

Alllllllahuakbar.. beratnya hadiah yg Allah berikan pada awak mama. Semoga semuanya sihat2 saja. Doa byk2 mama. Minta Allah sembuhkan.

Ya Allah... berat dugaan sis tu... kuat semangat ya sis... semoga dipermudahkan... be strong ya...

Hi.... sis apa perkembangan~ Macamana sis boleh detect ada iflamatory breast cancer?

Cuba masuk group Facebook Cancer survivor malaysia.

semoga dipermudahkan segala urusan..

🙏🏻get well soon