Kenapa bayi meragam

Hai... Sy ade baby berumur genap sebulan.. skang ni nmpk perubahan dr segi tidur baby..tidor skjp dan bgun trus menangis kuat.. walaupun da leps waktu susu tetp mcm tu. Untuk makluman sy cmpur susu formula dgn susu bdan. Ade cara lain tak..atau kena bg susu yg lebih mahal sedikit..skang ni guna dutch baby jer.

2 Balas

Die belom biasa dengan environment luar. Xde kene mgene dengan susu. Biasa baby kite bedung sebab dlm rahim kite sempit die biasa dengan keadaan tu. And dlm rahim kite bising. Sbb tu ade baby akan tdo siang and menangis malam sbb mlm senyap compare siang. Biasa tu die beralih bulan. 3 bulan pertama die tgh blaja utk berada luar rahim. Sye x expert tapi itu yg saya membaca la.

Agaknya sbb beralih bulan