Spotting / period?

Hai , sy ada spotting warna comlat mcm awal period tu . Sy baru detect pregnant few days ago. Kalau mcm tu gugur ke eh? Atau implantation ? 🥹

2 Balas

jika spotting better g hsptl asap tuk dptkn rawatan...ada org rahim kuat akn kata itu hanya implantation...ada org rahim tak kuat..ia berlaku sebaliknya iaitu di khuatiri tanda awal tuk alami keguguran..stiap org bdn adalah berbeza..kekuatan bdn juga berbeza..begitu juga rahim..better g hsptl asap tuk dptkn rawatan..tu sebaiknya... nnti doc akn bg ubat kuatkn rahim mg dpmudahkan segalanya amiin

Kalau 1-2 hari dikira implantation, kalau lebih lama better pergi check