Nursing cover

Hai.. sy ada lebihan nursing cover nak sedekah kan pada yang sudi. Sebab haritu sy order barang dkt lazada then seller tu salah hantar apa yg sy order. Jadi seller tu bagi je dkt sy nursing cover tu . Sy dah ada satu jd sy tak perlukan nya. Siapa nak boleh la dtg ambil dkt area bdr sunway. ☺️

3 Balas

Bestnya kalau dapat.. Moga murah rezeki

5y ago

Ohh.. awak add fb sy la senang nnti nak contact. Kot kot awak berdekatan boleh roger2 😬 fb sy sabyy burn

wah. semoga murah rezeki awak

Alaaaa sedekah sy lah. Pos 😉

5y ago

Boleh je tp nak pos susah 😅 sy apa apa tunggu husb. Dia cuti hari ahad. Weekdays dia kerja.