baby kuning

Hai sy 30w3d. Saja nk share pengalaman, tdi tgh mkn dkt kedai. Ada sorg m.cik tegur tnya bila due. Then dia pesan minum air kelapa bnyk2 sbb ank dlm kandungan kuning. Dia boleh tahu sbb dia bidan kg. Jadi tkut plak bila ada org tgur mcm tu

1 Balas

xd la sis . air kelapa tok bg bby nt kelua bersih je sis . mmg 30week ke ats bgos amal kn . xd kne mgena kuning pon . kuning ni faktor drh . kdg ambek ni tu elak mkn ni tu pon blom tntu bby xdpt kuning .

5y ago

In shaa allah. Aamiin3x. Terima kasih ye