suami boleh ikut tak

Hai smua. saya 1st mom. 2024 ni suami boleh temankan kita beranak dalam labour room// operation room ke? maksud saya hosp kerajaan.. saya tahu lain negeri lain procedure, tapi nk dgr pendapat yg lain 🫢 dlm drama syok je tengok laki teman beranak🤣 tpi mcm skrg dgr suami tak blh temann dh🥲#SeriusTanya

37 Balas

sy baru lepas bersalin.suami boleh teman masuk lb klau berslin normal

Bersalin normal in shaa Allah boleh masuk. Ceaser memang xboleh

sy HKL 2022 Cyberjaya 2023 dua² suami boleh masuk temankan

hosp tempat sy boleh . tp kalau czer tak boleh teman .

Kalau czer mana2 hops gov takleh teman tak silap saya

Hi, jb hsi lr suami boleh teman. Ot saya tk sure

kebanyakan hospital gov, LR boleh, OT tak boleh.