suami boleh ikut tak

Hai smua. saya 1st mom. 2024 ni suami boleh temankan kita beranak dalam labour room// operation room ke? maksud saya hosp kerajaan.. saya tahu lain negeri lain procedure, tapi nk dgr pendapat yg lain 🫢 dlm drama syok je tengok laki teman beranak🤣 tpi mcm skrg dgr suami tak blh temann dh🥲#SeriusTanya

37 Balas

Hospital kerajaan suami boleh ikut... baru² ni pergi checkup nurse ckp boleh bawak suami/ahli keluarga(ibu@adik beradik perempuan)seorg sahaja.

Sy bersalin dekat hospital taiping.. Suami masuk labour room tgk sy lahirkan anak. Tp utk normal sahaja.. Czer tak blh masuk

saya Kelantan Kuala Krai.... suami boleh masuk teman dalam LR. kalau kena czer suami xboleh masuk teman.. sy bersalin bulan 2/24 baruni

HSI 2023 boleh teman. Tak perlu swab test. Alhamdulillah suami dapat teman dari awal kena tolak masuk labour room sampailah bersalin.

saya bersalin secara normal Kat hospital shah alam khamis lepas.. alhamdullilah suami boleh teman dalam labour room

Kalau boleh nak suami ad sebelah tapi kalau tak boleh suami nak masuk nak buat mcm mne beranak je lah tanpa suami

kalau beranak normal boleh sis, taksilap kena standby test covid tu Satu Nanti sblom masuk nurse Akan suruh test depan dia

tgk pada tempat sis nak bersalin mcm hospital besar pulau pinang tak boleh masuk teman , call hospital tmpt sis dulu.

bru je bersalin normal 25/2/24 ..suami buleh teman dri bukaan 3cm smpai nak beranak hehe pgi smpai ptg ..perlis

klau hospital kerajaan kne pergi kursus peneman contoh pregnant da masuk 5 bulan da boleh daftar dkt Klinik kesihatan.

6mo ago

kursus tu buat di klinik ke?