Tak Datang haid

Hai smua.. Nak tnya ni.. Sy da sebulan tak dtg haid.. (Ni firstime sy tak dtg haid sebulan.. Haid sblum ni mmg teratur..) Sy da check utp tpi still negatif.. Ada ka bnda tu normal? Atau sy terlalu awal check utp..

1 Balas

Hormon terganggu.. Dh brp lame kawin?

5y ago

Slalunya la. Kes sbb baru kahwin. Hehe. Nak tahu diri tu preggy ke tak mmg dr ujian UPT. Selagi tak +ve blm hamil la tu. Nnt try check lg. Waktu sesuai check UPT 2 minggu dr tarikh lewat haid yg spatutnya dtg. Saya biasa tak haid smpai 3bln. Lps tu ok blk. Masa tu mmg ujian UPT -ve je. Hehe. Hormon kacau bilau.