baby 7 bulan kurang bubur nasi

Hai smua . baby sy 7m15d kurang bubur . kalau bubur sumsum buah2 tu habis .. tapi nasi kurang .. 2sudu dah taknak , tu pom paksa .. pastu bg bubur buah bru bleh habis . mcm mna ye ? kenapa ye ? risauu sy

2 Balas

try buat speghetti baby , pancake dll selain bubur

bubur nasi selalu letak apa?

6mo ago

mcm mcm menu buat .. sblm ni 6 bulan dia berselera smua menu habis . cmpur ayam , brokoli ,ikan blis , dging , sawi , pakchoy, bayam.. ubi kentang cmpur brokoli carrot n susu pom dah .. start msuk 7m sy tumis2 dah , start dri tu dia dah kurang mkn ..