Bubur sumsum 🌹🌹

Bubur sumsum boleh bg kat baby sejuk2 ke? #firstbaby #seriusnanya #bantusharing #firstmom #ingintahu

5 Balas

Gula dan garam tambahan tidak disyorkan untuk kanak-kanak 2 tahun ke bawah. Kalau awak dah perkenalkan gula garam sebelum waktunya, ya boleh. Tapi pendapat peribadi saya seeloknya elakkan. Tunggu anak 2 tahun baru perkenalkan gula garam.

11mo ago

Ohh kalau ada then okay la😄🤗

boleh awak. sy tengok dkt tiktok ramai mommy lepas siap bubur sumsum suka letak dlm peti ais dn kemudian bg baby mkn yg sejuk2 punya.

Boleh. Tak kesah sejuk ke suam. As long bubur takda gula dan garam jika berusia 2 tahun kebawah.

Boleh. Lagilagi kalau dorang tengah teething gatal gusi

boleh sgt..sy mmg bg yg sjuk je...