39minggu preggy

Hai ., skrang da sakit dekat bahagian celah kangkang pstu skit punggung smpai paha . Contraction yg btul xda lg . Cma Braxton Hicks then ada sakit2 ja dekat punggung gn paha . . Nkg hospital, sy nk tgu contraction yg betul sakit bru g . Ada x yang rsa mcm ni . Bla g hospital . Dh ada bukaan . #anakfirst .

1 Balas

Hi mommy. Blh pergi hospital bila keluar tanda, atau ada contraction yg berserta sakit pinggang berkala. Means kejap ok, kejap sakit. Selalunya in few hours dh nk bersalin. Sakit tu makin lama makin kuat.

5y ago

Hehe anytime soon!