30weeks..

Hai sis.. Minta pendapat sis saya ank pertama melahirkan secara scze.. Tpi doktor suruh pilih (2 pilihan sama melahirkan sczer lgi @ normal

2 Balas

Nak tahu ms anak first czer sebab apa?mcm saya anak first sbb emergency czer,anak ke 2 pakar kt private kata saya boleh normal tp bila cek pakar dari gomen hospital,dia bgtau saya CPD,so yg second pun czer...dapat tahu masa perut 8 bulan

Knapa nk czer.. Lau sis le normal lebih baik normal.. Czer ni nk baik mkn tahun..

5y ago

Normal @ czer bgus sis