ikhtiar hamil

Hai sis semua, Sis² yg tngah ttc buat apa skrng? Ada yg buat treatment apa2. Nak ikhiar hamil sis² ambik supplemnt apa? Bole share skit. Ada mkn apa2 ke. Sy ttc dah 3 tahun.. Nak cari tips utk hamil.

20 Balas

Saya baru 3 bulan kawen .. tak sabar rasenye nak ada baby jugak ... saya makan folic acid ke sis😊😊

sy minum vivix sis. jom laa consume. mana tau berkesan. klu berminat boleh laa tggalkan no fon.

Saya xmkn suplement. Mengurut je sis.. Bidan cakap rahim jatuh..

sy mkn folic acid je skrng .. baru 1bln lebih mkn .

5y ago

amiinnn .. smoga ade rezeki utk kite sume ..

u ada mslh ape ada ambil pe2 supplement ke

5y ago

Sy lpas buat treatment laparoskopi, smpai skrng tak ambik supplmnt apa pon.. Baru nak try.. Lpas tiub sy dh jln elok bru dok ikhtiar mcm mna nak hamil..tngh cri tips and pndapt.. Yg mna oke..

Makan acid folic je sis 😋

5y ago

Pil hormon ada ambil tak?

Sy ttc hampir 2 tahun jugak. Mase sy ikhtiar nk mengandung, sy & suami amalkn acid folic & b complex. Pastu ngam² habis period, sy pegi mngurut 3 hari brturut btulkn peranakan. Then, hari² sy check kesuburan gune opk. Alhamdulillah trus lekat n skrg dah 25w5d..

5y ago

Tahniah yee sis...

try step sex lain

Jumpa pakar puan sis

5y ago

Dah sis.. Sy baru lpas buat treatment.. Sbb aritu tiub tersumbt sblh and ada bngkak.. Skrng alhamdulillah dah jln elok.. Cuma nak cari laa mcm mna nak ikhtiar hamil..

Doa lepas nih sy plak dpt mrasa ada zuriat sendri