Baby x ray

Hai sis nak tanya bahaya ke tak kalau baby dlm kandungan kena x ray.. Sbb saya tak tau yg saya dah menandung 1 bulan lbih.. ? saya takut sangat.. My second baby ? doa yg baik² ❤

8 Balas

Bhye sbnrnye sbb radioaktif..sbb tu klo nk wt x-ray biasenye juru xray akn tnye kte mngndung or x sbb pmpn mngndung mmg xbleh lngsung wt x-ray. Pape pn sy doakn smoge kndungan sis baek2 sj n kne ingat sme yg brlaku adalah kkuasaan Allah SWT. Mngkin sis bleh rjuk doc utk pndgn yg lbih tpt lg.

5y ago

Ok sis. Tq sis