VAKSIN BOOSTER

Hai. siapa sini dah ambik vaksin booster waktu hamil ?? dah dapat appointment , tpi masih risau

36 Balas

Saya baru amik jumaat lepas, genap 34 week. jumaat tu amik pagi, sehari okay, tido malam start tak sedap badan, sabtu satu hari rehat / tido, hari ni kembali okay . adalah sikit sikit rasa sakit badan/ mengantuk/ letih. tambah tambah lagi dah 34 week.

2y ago

memang rasa 50 50 masa nak pergi cucuk tu, cuma tawakal saja lah sbb kes pun dah semakin tinggi. berserah saja. appun pilihan ditanggan kita.