Pati delima gulsan

Hai , siapa pernah try pati delima gulsan ok tak utk hb ? Hb sy sntiasa bawah 10 . Asyik kne marah je dgn nurse . Sy dah jaga makan apa smua . Makan apa yg nurse sarankan . Ada gula tak jus ni ? Sbb 28w nt sy kne mnum air gula . Takut pulak sangkut . Sy makan iberet + air sunquick . Tetap tak naik . Vit c pun sy makan . Buah jgn ckp ..mana buah org kata bole naik hb sy mkn . Harap ada yg sudi mjawab . Thankyou ! #seriusnanya #firstbaby #firstmom

33 Balas

sama situasi dgn sy sis 🥹sampaikan sy drip ubat pun still x naik2 , sblum khwin pun mmg sy anemia bila dh pregnant bgini risau kdg stress jgk dah mcm2 kita telan tp hb drop jgk 🤧dahlah sy baby twins 🥹