jus pati delima fars

Hai siapa pernah try jus pati delima fars nie?? Ok x jika HB low dengan GDM diet control?? Mintak pendapat please??..tq

jus pati delima fars
2 Balas

I beli makan for my 3rd pregnancy. Alhamdulillah ok sbb dia tulis kat situ sugar free and mmg tak manis. Boleh rasa its just masam manis buah tu sendiri. I hb low so bila rasa mcm loya2 pening2 je minum air ni terus rasa ok and fresh. I recommend anyone to try this brand sbb tak manis. Gulsan nya brand to me ada gula tambahan sbb dia manis. And harga pun murah dr brand Fars ni. Fars ni pure tak silap nya . Moga2 nnt check hb ada increase 🙏🏻😄