jus pati delima fars

Hai siapa pernah try jus pati delima fars nie?? Ok x jika HB low dengan GDM diet control?? Mintak pendapat please??..tq

jus pati delima fars
2 Balas

Pati delima is not so good sbb dah dicampur dengan sugar. As a preggy mommy. Anything you eat, you must baca ingredient first. Sugar level, carbo level.. Fat level Better you ambil buah delima drpd jus delima 👍 For Hb low, i recommend you to take vitalea shaklee For gdm, ESP will be sooo much help to cut down ur sugar intake Boleh ws sye if berminat :) www.wasap.my/+60163585235