Keputihan…

Hai siapa boleh kongsi ubat atau suplement apa bagus untuk hilang kan masalah keputihan masa 22minggu ini..

3 Balas

bykkan minum air putih, makan buah berserat, makan yoghurt, elakkan minum/makan manis berlebihan. jgn makan supplement sebarang. kalau masih tak ok, consult doktor. hanya doc boleh bg ubat.

Hai, dr KK bg saya ubat utk masukkan dalam vagina. Mmg cepat baik. Tak digalakkan utk makan ubat apa apa.

pg jumpa doctor. jgn sebarangan mkn ubt and supplement.