21 Weeks

Hai siapa 21 weeks dah kena cucuk kancing gigi? Baby dah kuat gerak ke belum?

156 Balas

Saya week 16 dah cucuk kacing gigi tapi time tuu baby tak start gerak lagi . Skarang dah 21 , baby dah aktif gerak dlm perut . Cuma tendang2 tuu kurang sikit

Belum cucuk lagi,next appoiment kot😅,baby aktif waktu malam sampai susah nak tido,kuat tendangan dia😂. Ayahnya pon terkejut bila rasa tendangan dia tu

Sy dah 24weeks belum lagi cucuk kancing gigi .nurse bgtau cucuk mase week 28..mungkin lain tempat lain masanya..selalu 21 week belum kuat sgt tapi dah rasa

sya dah cucuk 19 week hri tu... lpas cucuk lagi lah terasa baby gerak... rasa mcm angin bnyk dlm perut.... klau dia lasak terkjut lah jgk kadang2... 😅

saye 29/8 nanti 25 weeks baru kene cucuk kancing gigi... skrng bru 21 weeks perut rse kedutan rse ketegangan lain mcm je rse.. tendangn belum lg rse

sy cucuk awal.. 15w.. huhuhuhu sbb nurse tu salah Kira date. pastu xbole cancel pulak tu. dia kata tkpe on je first dose nnti Ada lg 2nd dose

saya 19 weeks dah kena cucuk kancing gigi. lepas tu pun baby dah kuat gerak, rasa tendangan bayi tu lagi kuat dari sebelum ni. alhamdulillah.

saya cucuk 20w . sakit woo.. 3 hari jugak kesan sakit nye. macam cucuk vaksin pegi diaaa. saya demam lepas sehari cucuk makan ubat baru lega.

Tak cucuk pon...Paling hnya gerak" jk die nii.21 weks dh rasa sangat" kaki die in bila begerak" N...1 hari lgi masuk 6 bulan dh hihi😆😘

Kita yg bru 1st baby memang xde pglmn... Sy pom mcm tu... Ank 1st jgk ni... Ni due 1/5..dk tnye kwn2 yg dah ad ank tanda2 nk beranak...hihi