Tips bukaan bersalin

Hai sesiapa ada tau tips untuk cepat kn bukaan bersalin dah 37 week kalau boleh nk cepat baby keluar

2 Balas

1. Bersama (kerapkan buang dalam) 2. Senaman (boleh google) 3. Pujuk baby 4. minum raspberry tea and makan nenas. Ini depend on yr own risk. If Saya cuma amalkan makan nenas je. Btw lain org lain penerimaan badan. And sy dapat dari tips org putih kat tiktok.

kerap bersama suami ...sy pjj ngn suami ..suami balik esoknya terus sakit g hosp 3 cm bukaan