kepanasan

Hai semua..skrg ni tiap2 mlm tdo panas smpai brpeluh2..rambut basah sbb peluh,badan sume abis basah..kdg bantal pun basah gara2 peluh..pdahal dlm bilik dah ada 2 kipas..kipas siling & kipas duduk.X pasti sbb cuaca @ sbb hormon ibu mengandung sbb tu kerap kepanasan..tdo 2 3 jam then trjaga konfem panas smpai peluh2..normal ke?? #20weeksalready

43 Balas

Sama la saya jugak..siang ke malam ke panas tak ingat..peluh lencun basah baju..mandi sampai 4 kali pun terasa panas. Malam saya tido pakai baju singlet nipis..baru lega..nak pasang aircon nanti bil elektrik melambung..suami cakap sementara je..lepas bersalin dah tak panas pun😄