kepanasan

Hai semua..skrg ni tiap2 mlm tdo panas smpai brpeluh2..rambut basah sbb peluh,badan sume abis basah..kdg bantal pun basah gara2 peluh..pdahal dlm bilik dah ada 2 kipas..kipas siling & kipas duduk.X pasti sbb cuaca @ sbb hormon ibu mengandung sbb tu kerap kepanasan..tdo 2 3 jam then trjaga konfem panas smpai peluh2..normal ke?? #20weeksalready

43 Balas

Sy pn sama..tido mesti bpeloh..sy kt kedah ni cuaca panas sgt2..xada hujan lgsg smggu dua ni..bila bukan kipas kuat cikit bdn trs mgigil tp dm ms yg sama bpeloh.. #9weeks