Laksa

hai semua..saya mengandung 6 minggu anak pertama. Boleh ke kalau nk makan laksa ? sbb sy sekarang lidah rasa pahit dan hilang selera makan. tiba2 terfikir nk buat laksa. mgkin boleh menaikkan selera kot.

1 Balas

sy dah byk kali mkn laksa.. skarang baru masok trimester kedua.. 😅

4y ago

stress jgak bila mkn muntah mkn muntah.. dah la lapar sntiasa.. semua d telan semua muntah.. mngadu pn kne marah.. 😅 cuba la rasa sikit kalau takut.. sy ok je mkn laksa.. kt knduri pn kalau ade sy mkn.. ok.. 😁