Makan pil noriday susu tak bertambah

Hai semua..saya dh ambil pil perancang noriday 2 minggu..kenapa susu masih sama tak banyak pun..

2 Balas

Sya prnah ambil pil noriday jugk, tpi tak tau plak klau pil noriday untk bykkn susu ibu, but susu sya mase mnyusukn ank memg byk...better sis try amik suplemen yg memperbanyakkan susu ibu, bukn noriday...lgipon noriday ni kn untk merancang...tu pndpt sya la, sorry klo trsilap ckp...😊

4y ago

Masa nak ambil perancang nurse ade ckp noriday bantu jugak bykkan susu..

Laen badan laen reaction, sy ambik perancang jenis cucuk, nurse kk kata susu badan akan drop tp alhamdulillah susu maintain. Makan milk booster itu ini xde yg berkesan x macam testimony yg sy baca. So kena ikut kesesuaian badan kite.