Makan pil perancang

Saya baru start makan pil perancang baru 5 bulan lepas..2 bulan awal period ttba skrg tak period.check upt negative and saya masih bf baby + susu fm wktu siang sbb keja..normal ka eh? Saya makan pil perancang noriday#ingintahu

3 Balas

normal puan. saya pon macam itu. janji jangan skip makan ubat dan makan on time setiap hari masa yang sama.

kalau xpernah skip pil, mungkin normal. tapi kalau terskip pil, mungkin hamil

normal