Berpantang Keguguran.

Hai semua..saya bru keguguran anak pertama dan berpantang sendiri..selain pantang makan,perlu ke bertungku pilis tapel bagai? Skrg zaman moden. Tye kawan2 ade yg pantang ade yg TAK PANTANG langsung.. ape pendapat kalian?sy dah xde org tua utk rujukan..🥺 #1st_experience #pantangkeguguran

14 Balas

mkn tk prlu pantang kcuali ada allergic ..sy 2 kali keguguran biasa dan skli kandungan luar rahim tak pantang mkan tpi sy guna bengkung/bertanggas/guna stocking ikat rmbut.. sma mcm bru lepas brsalin ...itu cara saya lah tp ikut awak nak pantang mcm mna ...bdan kita tak sma klau mcm sya mmg lemah..tak pantang buat kembung je perut(masuk angin kata org) saya dah rasa masuk angin tu hmm siksa yg teramat perut sakit memulas je bdan sejuk dh mcm demam panas 😌 bukan main2 rasanya sbb tu sy mmlih utk bpantang