Pertanyaan susu HL

Hai semua....nk tanya susu coklat HL blh minum ke untuk ibu mengandung 36 minggu ##ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

8 Balas

ow klau sye minum yg susu HL yg putih tu.....selang seli dgn enfamam vanilla....tgok lh mood nk minum yg mne....xpi msty minun 2gelas 1hari....😅😅😅....sye xberani amek coklt tkot sembelit lg2 susu HL cklt manis sgt bgi sye........

sy mnum..tpi dlm 1 mggu 1 kli ataupown 1 mggu 2 kli jer..sy bli yg kotak kcik jer..sbb sy mnum susu anmum..sy mnum yg coklat..klau yg biasa x bleh telan..sbb rsa mcm ubt..

Sya minum tu sis sebab sya ada gdm on insulin Stakat ni sya punya bacaan gula ok .. dulu sya minum susu ibu mengdung naik mendadak sya punya bacaan gula

bagi sya minum je la, yg penting air putih kena byk minum bagus untuk kandungan dan juga bdn kita.

manis tuu😂 minum susu jnis full cream je.kalau yg berperisa tu manis sgt

Boleh cuma jangan banyak2 sbb susu yg ada flavour tinggi gula

Boleh takde masalah

boleh