NESCAFE

Hai semua..nak tanya la kan..ibu menyusukan anak bole ke minum nescafe??

2 Balas

Ramai ckp xle. Ank sya dh nk msuk setahun pon sya masih takut2 nk mnum nescafe. So nak xnk tahan jew laa nafsu nk minhm tu 😅😅😅.

5y ago

klu bab makan ye sy tkt sgt2..tp air ni hummm..sbb da mcm penyakit nescafe je..hahaha..bkn apa..klu time keje xde nescafe dia punya mengantok tu kemain lg

Saya hari2 minum nescafe tp limit 1 cawan/tin sehari. Sekali minum mmg susu jd banyak. Tp orang lain sy tak sure lah.

5y ago

Hehe try n error ok mommy..