ruam di muka bayi

Hai semua..anak saya 2 bln. Kat muka dia byk naik ruam2 merah, nak tau..ada tak cream ruam muka utk bayi yg tidak membahayakan..???kesian bby, malam2 tak dpt tdo nyenyak..maksud saya, selain susu ibu.. Boleh tak, bgi skali contoh cream yg sesuai..senang nak jadi rujukkan nti klau gi cari..tq dear..

2 Balas

Saya guna baby cream joielle . Kandungan dia macam tak best sikit tapi pakai ni ruam cepat kering . Boleh beli online atau kat kedai barang baby RM33

Saya guna pakai n jual kat kawan² yg ank² mrka ada mslh ruam, demam selsema n batuk². Baby balm sis.