sakit pinggang

Hai semua, Ada x bakal2 mommy rasa sakit pinggang yg kuat.. Atau rasa pinggang lemah lenguh xkuat nk díri jalan lama2..blh share any tips ke pengalaman smua?

2 Balas

Biasanya kalau sakit pinggang sebabnya mommy kekurangan kalsium... so mommy boleh minum susu atau makan Obical .. memang sgt2 berkesan... saya pun sakit pinggang sgt2 lepas check dgn doktor.. doktor bagi ubat obical... seminggu selepas mkn ..alhamdulillah.. sakit pinggang memang kurang... 😍😍

klau sy banyakkan minum air masak... and klau blh... jgn tidur terlalu kerap... klau rasa sakit cuba buat senaman ringan

4y ago

Owh yeake. Baiklah tq yea share