Appeton baby drop

Hai semua, Ada sesiapa pernah bagi baby vitamin ni tak? Okay ke? Baby saya 4 months berat line kuning.. Saya nak cuba ikhtiar dengan vitamin ni.. #SeriusTanya #bantujawab

1 Balas

sblum bg vitamin, kena check dulu bnda lain. sbb kdg2 takut silap kt bnda lain. baby susu bdn or fm? tido cukup x? klau df, brp jam skli n brp lama?

4w ago

Actually apa yang awak buat tu betul dah. Takde apa2 masalah. Demand baby setiap berapa jam? Jadual tidur baby macam mana? Berapa kali nap time?