Barang Keperluan

Hai semuaa.. Nak tanya.. Saya pregnant anak pertama.. Kandungan dah nak masuk 5 bulan.. Sy x tahu nk mula beli barang saya dulu atau barang baby.. Apa ye barang2 keperluan yg penting untuk kita sediakan awal2... Terima kasih..

36 Balas

Ni contoh list sy.. Boleh pilih ikut kperluan dan kemampuan semoga dpt mbantu 😊

Sy start 5bulan sy akan beli sikit2, brg2 kita boleh try google, ada org beli brg baby start 7bulan, beli penting2 je dlu

5y ago

Terima kasih

Ni contoh list sy.. Boleh pilih ikut kperluan dan kemampuan semoga dpt mbantu 😊

Sama lah sy dh masuk 5 bulan..xde persiapan ape pon lagi...ingat bulan depan baru nak g cari brg2....

standby RM5,000 insyaAllah lebih dari cukup untuk barang keperluan ibu dan anak.

4y ago

😂😂😂😂😂😂😂😂

Dari awal hamil mmg beli sikit2 sbb akn habis dekat rm1k x termasuk car seat lg

esok dah 7 bulan, omaigodd taktahu nak beli apa🤭🤭🤭

Sama la , tapi buat masa skrg jimat sikit sis

beli cket2 sis.. xlah terase sgt duet kuar byk..

same la saya pun belum beli lagi hehe