Ujian PAC

Hai semua.. sya nak tanya pendapat.. sya pregnant 11 minggu sekarg ni.. baru2 ni sya dpat panggilan ujian PAC untuk jawatan pegawai pembangunan masyarakat..dlm ujian tu nnti ada ujian fizikal..surat pggilan ujian ada menyatakan kalau ibu hamil,bawa buku pink & tunjuk masa pendaftaran..masalahye skrg,ad org ckp kalau bagi tau hamil,nnti dia akn reject je terus & cadangkan sya buat aje ujian fizikal tu..ujian fizikal tu berupa larian 2.4 km..rasaye apa patot saya buat? Ckp sya hamil or buat je ujian fizikal?

2 Balas

Pernah perfi ujian fizikal..kalau preggy diorg suruh balik.kalau buat jugak.atas risiko sendiri

4y ago

Kalau dah rezeki tak ke mana..good luck..pergi je k..keputusan apa pun tak apa..janji kita dah cuba

Tp sis boleh try sbb dia ada suruh bawak buku.cuba tgk apa dorg nak suruh..kalau ada rezeki tak kemana

4y ago

Insyaa allah.. terima kasih yaa..