Bila boleh rasa pergerakan bayi #kandungan pertama

Skrg kandungan memasuki 18 minggu. Tp sampai skrg sy tak dpt rasa pergerakan bayi. Bila saya blh rasa pergerakan bayi atau bayi tendang? Tq

5 Balas

tgok perut ibu kalau tebal berisi mmg susa nak dpt rasa.. kalau sy 17 weeks da rasa sbb saya kurus prut nipis.. doktor ckp tgok otot perut ibu

11mo ago

Owh ok2..terima kasih

macam saya dulu 20w baru rasa. ikot orang juga ada yang awal ada yang lambat sikit

saya perut nipis je 19W dah dpt rasa pergerakan halus2

11mo ago

Alamak..sy perut tebal..jenis berisi..hehe

Sy start rasa masa 18 minggu 5har

Sy 20w

11mo ago

InsyaAllah nt rasa. Sy 20w brp hari gitu baru rasa tp slow lg. Sbb perut sy tebal Byk lemak Memg sy berisi tang perut Lg la ank 1st so lmbt sikit Normal Heheh