makan maggie pedas giler

hai semua.. sy nk tanya lh.. sy ni duk teringgin sangat nk mkn maggie pedas giler... boleh tak.. sy dh 11 minggu

85 Balas

Seeloknya jangan sis. Sy yg 8bulan ni pun baru makan sikit dah sakit perut memulas sampai peluh jejeh2 mcm kena simbah air. Badan skali panas. Mmg masa tu sy berdoa sbb menyesal sgt makan sbb hampir2 pitam je sis satu bdan rasa panas. Tak pernah rasa sesakit tu.

5y ago

Thu xpe.. Dh laa bile mkn ape2, bile xde pedas mmg xlalu nk mkn.. Skrg redho jelaa an