Result air gula

Hai semua.. sy nak tanya dh seminggu minum air gula tapi x tau result lagi.. sy minum air gula khamis minggu lps (11/5).. smpai hari ni khamis (18/5) nurse x call pun, maknanya result gula ok ke? Sbb hari tu nurse ckp nnti apa² dia call.. dlu 1st baby lps minum 2 jam terus dpt result, skrg nurse ckp kena tunggu seminggu sbb alat nk check kt kk tu rosak.. so kena hantar hospital.. #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

9 Balas

saya mula2 minum air gula,nurse x call sbb result cantik.ni minum kali kedua,smlm nurse call suruh dtg klinik sbb sangkut gdm...aiyoo...