keputihan

Hai semua. Sy nak tanya, ade tak mommy² semua alami keputihan semasa mengandung ? Dan macam mana cara nak atasinya ya ?

2 Balas

Sy dh 21 mnggu still kuar keputihn lgi.. doc bgi insert ubt kt rahim n mkn antibiotik..bgi sy pmbawakkn budk sb sblum hamil xde cmni tpi sy sabr.. still ikut pe doc ckp.. jga ke kebersihn dri.. kurg mkn mnis2.. moga xde ape2 jdi lah.:

Masa check up di kk bagitau nurse/doktor... Nanti doktor bagi ubat...