CARA NAK HILANGKAN BATUK ANAK?

Assalamualaikum. Ada petua tak untuk anak setahun batuk batuk? Terima kasih

2 Balas

Try tepuk precussion tu sis. And kalau ada cough patch bole try guna. Kalau baby serasi dgn balm yg viral kt tiktok pun bole cuba, sbb anak saya tk bole guna balm tu. Lepas mandi saya tepuk dada dgn belakang anak, kalau sumbat hidung saya tembak sterimar and sedut hidung dia. Banykkan baby minur air suam / menyusu sbb tkut baby sakit tekak.

3w ago

Lagi satu sis try buat singo pear. Insha allah membantu

Anak saya before ni memang kerap kena batuk hampir tiap bulan. Sume cara dah try, tapi still sama n dia kena warded masa 9bulan sebab batuk teruk n oxygen drop. Ada orang suggest bawak pi homeopathy. Anak saya makan ubatnya sekali je terus ok n skang jarang nak kena batuk dah. Maybe awak boleh try. Kot lah serasi, insyaAllah