1st hamil & perlukan nasihat yg berguna

Hai semua🥰. Sy baru je install apps ni. Sy perasan lambat period 7 hari dah. Sj beli pregnancy test, alhamdulillah 2 line. Kalau ikot dri last period 4 mgu dah. Apa yg bagus dan tidak utk sy makan & jaga baby elok2 ye. Skrg ni sy amalkan folid acid yg beli dkt farmasi tu. Boleh share ap2 pandangan utk newbie mcm sy😊#firstmom #pleasehelp

1st hamil & perlukan nasihat yg berguna
15 Balas

Congratsss sis😍 nanti 8-12weeks sis boleh pegi scan dkat swasta, then sis boleh bawak scan detail tu kat KK utk bukak buku pink. Tpi boleh jugak sis bukak buku kat swasta. Tpi sy prefer KK sbb lebih details. Cumanya kena tunggu lama.

2y ago

Alamaakk, tak pasti sis. Sy pun belum pg scan lg.