1st hamil & perlukan nasihat yg berguna

Hai semua🥰. Sy baru je install apps ni. Sy perasan lambat period 7 hari dah. Sj beli pregnancy test, alhamdulillah 2 line. Kalau ikot dri last period 4 mgu dah. Apa yg bagus dan tidak utk sy makan & jaga baby elok2 ye. Skrg ni sy amalkan folid acid yg beli dkt farmasi tu. Boleh share ap2 pandangan utk newbie mcm sy😊#firstmom #pleasehelp

1st hamil & perlukan nasihat yg berguna
15 Balas

sama, saya pun usia kandungan dah 5w 5d. saya banyak rehat & air putih & buah. elakkan kopi, air gas,

2y ago

Baikk siss! Heee terima kasih🥰