Pill oralcon

Hai semua.. Sory.. Siapa tahu cara mkn pil oralcon..sy hari tu dpt pill prncng dari KK.. Nurse da terangkan cara mkn ubt tu tapi dia ckp dlm slang yg sy x fhm..sy org sabah.. Tapi sy ni x faham sngt slang orang smnjung..kalau dia terangkan secara bertulis mungkin sy faham.. Ngam2 masa tu sy sambil gendong anak masa dia terangkan cara makan pill lagi2 sy x fokus..terima kasih yg membantu jwb soalan sy..

1 Balas

makan sehari sekali sama waktu. kalau hari ni makan pkul 10 pagi, esok lusa tulat dan seterusnya makan pukul 10pagi.

9mo ago

ok.. terima kasih tau