Nervous lg sebulan due date

Hai semua, siapa due date sama dgn sy bulan 6? 🙆🏼‍♀️ tinggal lg sbulan je lg, nervous sgt anak first, tak sangka tak lama lg dh nk jd seorang ibu🥰 jom kongsi siapa2 yg dh pernah bersalin mcm mna korg tahu dh nk bersalin? Apa tanda2 yg korg alami? Kongsi pengalaman jom supaya bakal2 ibu prtama kli spt kami ni boleh get ready 🥰

42 Balas

Same dgn syeee . Bulan 6 🌸 skrg dh kerap mengeras😂

Saya.. due 15.6 nnti . Berdebar pun adaa. Tak sabar nk jumpa baby.

2y ago

Kannn . Semoga dipermudahkan urusan kita nnti . Amin 😊

saya pon 20/6 , anak first kita takut sangat dgar induce lah apa tu semua jadi takut

sama due saya pun bulan 6 ,walaupun ni anak ke5 saya ,nervous tu tetap ada jugak.

sy 24/6 lmbat lg.. tp anak 1,2,3 sume awal dr due date.. jd da kna standby da

sme lh lgi sebulan dute sy 22/6/22 😭seram dia lain mcm #ank ketiga 🫣

seronoknya mengandung. 😌 baru bersalin tapi rindu mengandung. 🤭

sy bln 9 due.. pun dah berdebar2.. lps 5 tahun pregnt ank no 5..😂

2/6.. tapi xlarat dh nk bwk perut . klau boleh nk brnak skg🤣

2y ago

Kita sama due hehehe, tula rasa nak beranak sekarang je sebab tidur tak lena, asyik memikirkan macam manalah bersalin nanti, anak firstkan macam excited sangat

Sama lah kita.. Nervous due date dah dekat tapi tak sabar