URINE PROTEIN (KENCING KOTOR)

Hai semua siapa disini semasa hamil terkena urine protein? ada petua apa² tak nak bagi kencing clear. air masak sampai nak muntah minum,apatah lagi air barli kosong. tetap protein dalam kencing tu ada lagi. 😩 siap doktor suruh ambil air kencing selama 24 jam 😅. ada tak petua selain minum air masak & barli kosong? #seriusnanya #firstmom #pleasehelp

URINE PROTEIN (KENCING KOTOR)
6 Balas

haha sy bru buat kemarin urine 24 jam ni. sehari sy mnum air kosong dan barli kosong jela. kncing jela dh depa nk haha bg at least 800ml

4mo ago

yaa hantar sna jaa result lmbt lg tau. sehari waktu amek air kencing tu sy mnum air kosong dan barli kosong je. mkn pon sup je haha nk bg air kncing btul2 bersih dan putih