Badan gatal

Hai semua, saya sekarang hamil 18 minggu.. first trimester sya sembelit truk... now beralih bulan... sya gtl2 stu bdn.. siapa mcm saya? Bdn xnaik ruam atau biji gtl.. cuma klo berpeluh, bhgian pelipat jd gtl sgt... jdnya siang sy xleh pakai bra or panties... klo pakai gtl sgt... dh cuba plbgai cra.. scrub... mandi gn air suam tpi msih sama😭.. klo g kedai skjp pon..bdn naik dia lain mcm... skrg ni kena duduk rumh pakai bju klwar@tshirr nipis.. bru xda gtl... ermmm

1 Balas

saya mandi dengan Dettol cecair tu campur air panas sikit dengan garam kasar alhamdulillah Okey ..

3y ago

sama²