merangkak

Hai semua. Saya saje nak share. Skrg ni anak saya dah 8 bulan. Tp still tak bole merangkak lagi. Dia cuma meniarap je tu pun mcm tak berapa nak. mengesot pun belum lagi. Saya rasa sedih kdg2 tu bila bukak ig org lain, tgok anak dh pandai itu ini..

2 Balas

Sama la puan.anak dah nak masuk 10bln belum pandai merangkak.cuma tau mengensot.dah tanya Dr kat kk, katanya 8-12bln adalah fasa anak belajar merangkak.tp sedih juga la, anak2 kwn2 yg lain dah pandai itu ini.

Anak semua tdk sma perkembangan.......kadang da yg cpat Dan da yg lmbt