cirit birit setiap hari?

hai semua. saya nk tye. ibu mengandung ni mmg stiap hari akan cirit birit ke.. satu hari cirit birit 3 atau 4 kali .. normal ke? nk cakp salah makan..tak kn setiap hari salah makan. da dua bulan macam ni . saya da 27 weeks

2 Balas

Nurse cakap apa?bahaya tu cirit birit..

4y ago

saya tk de bg thu nurse lagi.. em ingat kn normal mcm ni. sbb sy fikir. mungkin ruang nk menyimpan tu tk de. tu yg asik mmbuang je😭

Sis ada minum susu?

4y ago

saya ad minum susu similac tu. ingat kn punca dari susu. so sy da bhnti susu sbulan lebih da. tp still berak berak😪